Solliciteer direct

VACATURES BINNENVAART | OVERIG

Wil jij werken als Matroos in de binnenvaart? Binnen de functie Matroos heb je een uitvoerende rol waarin leren centraal staat. Je werkt samen met andere bemanningsleden en assisteert hen met hun werkzaamheden. Mercurius Shipping Group helpt je graag met het vinden van een baan als Matroos in de binnenvaart. Bekijk op deze pagina ons aanbod aan vacatures voor Volmatroos en Matroos.

Werken bij Mercurius Shipping Group

Mercurius is dé vacaturesite voor banen in de binnenvaart. Wil jij werken in de binnenvaart? Dan vind je hier verschillende vacatures voor Matrozen, Stuurmannen, Tweede Kapiteins en Kapiteins. Mercurius is een cluster van binnenvaartbedrijven waarbinnen wij intensief samenwerken met scheepvaartondernemers. Op onze schepen wordt het voordeel van werken met een particuliere Kapitein-eigenaar gecombineerd met de zekerheid van een groot en professioneel scheepvaartbedrijf. Wij geloven in persoonlijk contact, transparantie en directe lijnen. Wij bieden doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en ondersteuning waar nodig. Samen werken wij aan een gezellige, veilige en uitdagende werkomgeving!

Mercurius gelooft in betrokkenheid. Betrokkenheid van ons, maar ook van jou. Hoe wij hiervoor zorgen? Door jou in te zetten op één schip met één vaste ploeg. Elke drie maanden werken op een ander schip? Daar doen wij niet aan. Wij geloven erin dat je samen het succes maakt. Hoe je dat doet? Door als team op elkaar ingespeeld te raken, door een schip te leren kennen en er een band mee op te bouwen. Zo zie je waar je het allemaal voor doet.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij helpen je hierbij door in je te investeren en op het juiste moment de juiste tools bieden om jezelf te kunnen ontwikkelen. We houden je graag uitgedaagd!

Openstaande vacatures Scheepvaart

Solliciteren?

Klik op de onderstaande button en vul het sollicitatieformulier in.
SOLLICITEER DIRECT

Of mail ons je CV en motivatie:
MAIL ONS

Staat je Droombaan er nog niet bij?

Schrijf je direct in voor de vacatureservice en ontvang elke 2 weken als eerste de actuele vacatures in je inbox.


Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel ons op 078-6194342 of stuur een bericht op Whatsapp.